logo1.jpg

 

Over Shi-Han

'Mees' VerhagenSinds de oprichting in 1976 door de heer Verhagen (de "Mees") biedt Shi-Han een veilige en stimulerende omgeving voor iedereen die judo of aikibudo wil beoefenen. Shi-Han wil deze vechtsporten bredere bekendheid geven, ook binnen de regio in samenwerking met andere verenigingen.

Op dit moment telt Shi-Han ongeveer 120 leden. De basisprincipes van het budo zoals respect, vriendschap en het voortdurend verbeteren van de eigen vaardigheden staan bij ons centraal. Er is ruimte voor iedereen die zijn grenzen in het judo of aikibudo wil verleggen.

Shi-Han slaagt er al jaren in om haar leden glansrijk te laten slagen voor hun examens. Tientallen judoka's behaalden bij Shi-Han hun dangraad. Daarnaast is Shi-Han een belangrijke leverancier van judoscheidsrechters. Enkelen van onze leden arbitreren en arbitreerden zelfs op de Nederlandse kampioenschappen. Aan zo'n niveau gaat de nodige trainingsarbeid vooraf. Bij ons staat de techniek daarom op een belangrijke plaats.

Bestuur en activiteiten

Het bestuur kent de gebruikelijke functies van voorzitter, penningmeester en secretaris. Daarnaast zijn er bestuursleden verantwoordelijk voor de budotechnische gang van zaken, de niet-budoactiviteiten, de wedstrijdadministratie en de PR. Voor de organisatie van grotere toernooien wordt een aparte toernooiorganisatie in het leven geroepen.

De vereniging organiseert jaarlijks activiteiten buiten de judomat, zoals de strandtraining, het zomerkamp en het Sinterklaasfeest. Verder willen wij de mogelijkheden voor de leden optimaliseren door samen te werken met verenigingen in de regio.

decoration
Home
Nieuws
Judo
Aikibudo
Over Shi-Han
Veelgestelde Vragen
Fotoalbums
Links
Contact
Zoeken
decoration
Shi-Han Vereniging voor Judo en Aikibudo te Leidschendam-Voorburg
Email: info@shi-han.nl
©Copyrights