spacer

Judotraining

"Lichaam en geest ontwikkelen door het spel van aanval en verdediging om zo wederzijdse meegaandheid/soepelheid te ontwikkelen."

Deze betekenis van judo staat centraal in onze lessen. Wij brengen dit in de ruimste zin van het woord op de mat.

Judo, ook voor de allerkleinstenDit begint al bij de kleinste judoka's, die we op speelse wijze de eerste technieken aanleren. De basis is altijd het "valbreken", een vaardigheid waardoor je je niet bezeert bij het vallen en je veilig kunt judoën. Je technische bagage wordt snel uitgebreid met onder meer been- en schouderworpen, houdgrepen en kanteltechnieken.

Twee keer per jaar kun je in een examen je vorderingen laten zien, een opstapje naar de felbegeerde zwarte band.


...resultaat op elk niveauresultaat op elk niveau

Naast de meer technische lessen komt ook het wedstrijdjudo ruim aan bod. Wanneer je de basisvaardigheden onder de knie hebt en het wedstrijdelement zoekt, kun je onze wedstrijdtraining volgen. Het accent ligt hierbij op het doeltreffend uitvoeren van de worpen. Dit vraagt een gezonde dosis conditie. Reken op een pittige training die je tijdens je wedstrijden naar resultaat brengt.

 

 

Bij Shi-Han wordt judo beoefend van jong tot oud, van witte tot en met zwarte band. Bij Shi-Han kun je drie soorten judotrainingen volgen:

  • techniektraining
  • wedstrijdtraining
  • katatraining
Kevin en Linda voeren een uchi-mata (heupworp) uit. Linda en Oscar voeren een ura nage (offerworp) uit.

In een gezellige sfeer werken we enthousiast naar resultaat op elk niveau. We hopen je snel op onze tatami te ontmoeten. Veel judoplezier!

decoration
Home
Nieuws
Judo
Aikibudo
Over Shi-Han
Veelgestelde Vragen
Fotoalbums
Links
Contact
Zoeken
decoration
Shi-Han Vereniging voor Judo en Aikibudo te Leidschendam-Voorburg
Email: info@shi-han.nl
©Copyrights